Ledelsen

Organisationen hviler på en flad og samarbejdende struktur med risikovillige ledere, der sikrer en dynamisk og effektiv beslutningsproces. Den enkelte leder inddrages i og involverer sig i beslutningerne på de områder/projekter, hvor det er relevant med lederens indsigt og dømmekraft.

 

Vagn Petersen, adm. direktør/ansvarshavende chefredaktør
send e-mail

Vagn Petersen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1978. Fik første chefjob i 1987 som direktør for Aalborg TVR, der driver lokal-radio/TV. Efter et kort ophold i Europa-Parlamentets informationsafdeling i Luxembourg blev han i sommeren 1994 ansat som programchef i Danmarks Radio.

15. august 1998 tiltrådte han som direktør for TV ØST.
 

Jesper Friis, Chefredaktør
send e-mail

Jesper Friis er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1986 og har arbejdet som journalist og ledende nyhedsredaktør på Dagbladet i Ringsted. Siden 1988 ansat på Politiken, hvor han gennem 26 år har bestridt en lang række redaktørposter, bl.a. ledende nyhedsredaktør, kulturredaktør og søndagsredaktør. I 2010 skiftede han papiravisen Politiken ud med den nye digitale virkelighed og blev souschef på politiken.dk.

I maj 2015 ansat som chefredaktør på TV ØST.
 

 

Anders Riisgaard, Nyhedschef
send e-mail

.

.
 

 

Louise Wever Juhl, økonomichef
send e-mail

Har ansvaret for stationens økonomiske styring, administration, bogholderi, kontrolfunktioner og kontraktforhold samt ejendommens pasning og vedligeholdelse.

Louise Wever Juhl er tiltrådt stillingen som økonomichef på TV ØST pr. 1. august 2018

 

Kasper Thor Larsen, teknisk chef
send e-mail

Har ansvaret for stationens broadcast-teknik. Skal som specialist på højt niveau sikre, at stationens broadcast-teknik og -IT altid matcher produktionskrav og workflow optimalt. Kasper Thor Larsen er uddannet som TV-tekniker på TV-Midt/Vest i 1998 og har siden været ansat på TV ØST i 2 omgange. Tiltrådte som teknisk chef 1. november 2008.

 

Morten Juliussen, IT-chef
send e-mail

Morten Juliussen har ansvaret for den tekniske drift og udvikling af IT- og web-området.

Oprindeligt er han uddannet lærer, har arbejdet med specialundervisning, webudvikling, IT-kurser samt system- og kompetenceudvikling.

Morten Juliussen holder meget af gå- og løbeture i naturen omkring Vordingborg, hvor han bor med sin kone og to døtre.