Blog: Tæt på endnu en sensation!

Vi har som de eneste indtil nu slået Roskilde. lørdag skulle vi prøve kræfter med endnu et tophold, da ubesejrede Silkeborg besøgte Antvorskov hallen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En svær kamp, men vi gik ind til kampen med indstilling om at lære noget fra kampen, og ikke mindst fighte hele vejen igennem. Ikke mindst for at give publikum, som var specialt inviteret via et arrangement, en god oplevelse.

Vi spiller flot og koncentreret gennem hele 1. halvleg. Pausestilling 12-11 til Silkeborg. Vi får en katastrofal start på 2. halvleg og er hurtig bagud med 3-4 stk. Vi får det dog indhentet op til flere gange.

Med et minut igen, er stillingen 23-22 til Silkeborg. Sensationen ligger og lurer..........med 25 sek. igen får vi bolden, men smider den desværre væk med få sek. igen.....Argggg, så ærgerligt.

Lige ved og næsten, slår som bekendt ikke ingen mand af hesten. Men vi har kæmpe ære i kampen, og kan tage utrolig meget med videre. Igen, viser vi, at vi med det nye hold er på vej. Vi har en forryggende hjemmebane. Modstanderne skal i hvert fald kæmpe alt hvad de har lært, hvis de vil have point med hjem fra Antvorskov.

3 vundet, og 2 tabt med et enkelt mål. Næste kamp er en nøglekamp mod Øresund, som i dag vandt mod Viby. Jeg håber Antvorskov endnu engang bliver uindtagelig................