Blog: Juletid!

Julen er en travl tid, og det bliver det også for os på Team Fog Næstved. Her det sidste stykke tid, har vi ikke spillet så mange kampe, men så har vi haft en masse træninger.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Sidst skrev jeg, at jeg ville fortælle lidt om, hvad der rør sig på holdet. Ud over at vi som hold har rykket os en masse til træning, så er intensiteten steget, og vi skal nu få den energi kanaliseret over på de kampe vi spiller. Det sidste stykke tid, har vi spillet uden for meget gejst og vildskab.

Vores træner Geof, har haft fokus på dette, men samtidig også at vi på banen holder de aftaler vi har lavet med hinanden. Vi har brugt en masse tid med at se video fra vores tidligere kampe, her har vi ved selvsyn fået øje på de ting vi skal have rettet op på.

Og det får vi rig mulighed for her inden jul, da vores program bliver tæt og hektisk.

I denne uge her, trænede vi igår aftes (Mandag), så er der turneringskamp idag ude mod Amager. Onsdag træner vi så igen, inden TV hjemmekampen mod Horsens Torsdag aften kl 19.15 i Næstved Hallen, hvor jeg vil opfordre alle til at komme, og se os spille os tilbage på 3. pladsen :o) For så at slutte ugen af med den obligatoriske træning fredag aften.

De følgende uger står i Bakken Bears' tegn, hvor vi på kort tid, skal spille hele 3 kamp mod dem. ( 1 i turneringen, og 2 i pokalturneringen )

Det var alt for denne gang. Så jeg vil lige sige glædelig jul til alle, her på den første dag i December.

Jeg vender tilbage med yderligere indlæg i den kommende tid, hvor jeg vil kommentere på vores kampe i denne uge, og give lide optakt til alle kampene mod Bakken Bears.

Hvis jeg ikke har sagt det før, så er alle velkommne til at kommentere på mine indlæg, og stille spørgsmål, så skal jeg gøre alt hvad jeg kan for at besvare dem.

God Jul

Martin Høirup #8


Nyhedsoverblik