ØSTHOLDET - TV ØST's øjne og ører i regionen

TV ØST har høje ambitioner om at beskrive hverdagslivet i hele regionen. Derfor har vi opbygget et hold af TV ØST-brugere, som kan hjælpe os med netop det.

Om ØSTHOLDET

 

TV ØST har en ambition om at beskrive hverdagslivet i hele regionen.

Hver dag er der dog kun en håndfuld journalister til at dække vores region, og det betyder, at vi hver dag må fravælge masser af begivenheder. Begivenheder, som vi mener, bør og skal have en omtale i TV, på tveast.dk og/eller Facebook.

Det er et mål for os, at vi kan fortælle om så mange nyheder og begivenheder som muligt. På den måde får vores brugere nemlig en bred dækning og en oplevelse af en region, hvor der rent faktisk sker virkelig meget.

 

Er du medlem af ØSTHOLDET – så har du en særlig status!

 

Det er derfor, vi har oprettet  ØSTHOLDET. Det er et unikt projekt i det danske medielandskab, og vi har her på TV ØST høje ambitioner om at vise en ny standard for regional- og lokaljournalistik. 

Hvis du er med på ØSTHOLDET betyder det, at du kan være TV ØST's øjne og ører i dit lokalområde. Det er din mulighed for at fortælle andre folk i regionen, hvad der foregår i lige præcis dit lokalområde. Som en slags lokal-korrespondent.

Som medlem af ØSTHOLDET kan du som noget særligt selv udkomme med en god historie fra dit lokalområde med billede eller video. Du kan nemlig publicere din historie lige her på "Min hverdag"-hjemmesiden.

Redaktionen på TV ØST udvælger det bedste fra hjemmesiden til TV, tveast.dk og/eller Facebook.

 

Hvis du vil være med på ØSTHOLDET

 

Send en mail eller ring til:

Tina Tjørner

titj@tveast.dk

Telefon: 55 36 56 56