• 09:30
  En god start - bevægelse og quilling

  En god start tager til Nakskov og besøger en gruppe kvinder, der både bager og laver flotte kort. I Ravnsborghallen i Horslunde bliver vi klogere på, hvad quilling er for en størrelse og i køkkenet er der i dag god tid til maden.

 • 10:00
  LØRDAGSTEMA: Krydstogtsskibe

  En havn er et lille samfund i sig selv - med arbejdsliv og feriestemning. I programmet Havnen følger vi livet i Kalundborg Havn, der er en af Danmarks største. Vi besøger også en række af regionensvandre og mindre havne. Programmet er produceret i år 2010.

 • 10:25
  Kaos og Kødgryder (3:8)

  Unge mennesker lærer at lave mad af madguruen Kirsten Høgh Fogt

 • 10:55
  Mad med Mere - Monello + Brombærdesserter

  Mads Gudiksen laver mad med kokken David Jensin i hans hyggelige landkøkken på Møn.

 • 11:25
  Beliggenhed

  Beliggenhed Hvis ejendomsmæglere skal pege på én ting, der er altafgørende for huspriser, så er det beliggenhed. Vi præsenteret tre forskellige boliger tre forskellige steder i landet til nogenlunde samme pris. Se hvad du kan få for pengene - denne gang i Nyborg, Kalundborg og Jelling.

 • 11:55
  Dit valg - Næstved

  Du kan stille DINE spørgsmål til politikerne, når vi i ugerne op til kommunalvalget sender direkte fra supermarkeder i hele regionen. I aftenens udsendelse er kommunens mest markante borgmesterkandidater Carsten Rasmussen (S) og Kristian Skov-Andersen (V). Vi sender direkte på TV ØST og på Facebook, hvor du kan stille spørgsmål, mens udsendelsen kører.

 • 12:25
  TV ØST Nyheder

  Dagens første regionale nyheder fra TV ØST

 • 12:30
  Dit valg - Sorø

  Du kan stille DINE spørgsmål til politikerne, når vi i ugerne op til kommunalvalget sender direkte fra supermarkeder i hele regionen. I aftenens udsendelse er kommunens mest markante borgmesterkandidater Gert Jørgensen (K) og Anne Madsen (S). Vi sender direkte på TV ØST og på Facebook, hvor du kan stille spørgsmål, mens udsendelsen kører.

 • 12:55
  Dit valg - Holbæk

  Du kan stille DINE spørgsmål til politikerne, når vi i ugerne op til kommunalvalget sender direkte fra supermarkeder i hele regionen. I aftenens udsendelse er kommunens mest markante borgmesterkandidater Søren Kjærsgaard (V) og Christina Krzyrosiak Hansen (S). Vi sender direkte på TV ØST og på Facebook, hvor du kan stille spørgsmål, mens udsendelsen kører.

 • 13:25
  Dit valg - Odsherred

  Du kan stille DINE spørgsmål til politikerne, når vi i ugerne op til kommunalvalget sender direkte fra supermarkeder i hele regionen. I aftenens udsendelse er kommunens mest markante borgmesterkandidater Thomas Adelskov (S) og Morten Egeskov (V). Vi sender direkte på TV ØST og på Facebook, hvor du kan stille spørgsmål, mens udsendelsen kører.

 • 13:55
  Dit valg - Slagelse

  Du kan stille DINE spørgsmål til politikerne, når vi i ugerne op til kommunalvalget sender direkte fra supermarkeder i hele regionen. I aftenens udsendelse er kommunens mest markante borgmesterkandidater Sten Knuth (V) og John Dyrby Paulsen (S). Vi sender direkte på TV ØST og på Facebook, hvor du kan stille spørgsmål, mens udsendelsen kører.

 • 14:25
  Dit valg - Stevns

  Du kan stille DINE spørgsmål til politikerne, når vi i ugerne op til kommunalvalget sender direkte fra supermarkeder i hele regionen. I aftenens udsendelse er kommunens mest markante borgmesterkandidater Steen S. Hansen (S) og Anette Mortensen (V). Vi sender direkte på TV ØST og på Facebook, hvor du kan stille spørgsmål, mens udsendelsen kører.

 • 14:55
  Dit valg - Vordingborg

  Du kan stille DINE spørgsmål til politikerne, når vi i ugerne op til kommunalvalget sender direkte fra supermarkeder i hele regionen. I aftenens udsendelse er kommunens mest markante borgmesterkandidater Michael Seiding Larsen (V) og Mikael Smed (S). Vi sender direkte på TV ØST og på Facebook, hvor du kan stille spørgsmål, mens udsendelsen kører.

 • 15:25
  Dit valg - Lolland

  Du kan stille DINE spørgsmål til politikerne, når vi i ugerne op til kommunalvalget sender direkte fra supermarkeder i hele regionen. I aftenens udsendelse er kommunens mest markante borgmesterkandidater Holger Schou Rasmussen (S) og Henrik Høegh (V). Vi sender direkte på TV ØST og på Facebook, hvor du kan stille spørgsmål, mens udsendelsen kører.

 • 15:55
  Dit valg - Guldborgsund

  Du kan stille DINE spørgsmål til politikerne, når vi i ugerne op til kommunalvalget sender direkte fra supermarkeder i hele regionen. I aftenens udsendelse er kommunens mest markante borgmesterkandidater John Brædder (Guldborgsundlisten), René Christensen (DF) og Bo Abildgaard (S).

 • 16:25
  Dit valg - Ringsted

  Du kan stille DINE spørgsmål til politikerne, når vi i ugerne op til kommunalvalget sender direkte fra supermarkeder i hele regionen. I aftenens udsendelse er kommunens mest markante borgmesterkandidater Henrik Hvidesten (V) og Per Flor (S). Vi sender direkte på TV ØST og på Facebook, hvor du kan stille spørgsmål, mens udsendelsen kører.

 • 17:00
  #Opstemt - så stem dog! (1:2)

  De unge i Aabybjerg Kommune stemte alt for lidt ved kommunalvalget i 2013, så i år har de hyret den københavnske smart-i-en-fart kampagneleder Frederik til at få stemmeprocenten op.

 • 17:15
  TV ØST Nyheder

  Regionale nyheder fra TV ØST

 • 17:20
  Dit valg - Faxe

  Du kan stille DINE spørgsmål til politikerne, når vi i ugerne op til kommunalvalget sender direkte fra supermarkeder i hele regionen. I aftenens udsendelse er kommunens mest markante borgmesterkandidater Ole Vive (V) og Knud Erik Hansen (S). Vi sender direkte på TV ØST og på Facebook, hvor du kan stille spørgsmål, mens udsendelsen kører.

 • 17:50
  Dit valg - Kalundborg

  Du kan stille DINE spørgsmål til politikerne, når vi i ugerne op til kommunalvalget sender direkte fra supermarkeder i hele regionen. I aftenens udsendelse er kommunens mest markante borgmesterkandidater Martin Damm (V) og Gunver Jensen (S). Vi sender direkte på TV ØST og på Facebook, hvor du kan stille spørgsmål, mens udsendelsen kører.

 • 18:20
  TV ØST Nyheder med Kommunal- og regionsrådsvalg 2017

  Regionale nyheder fra TV ØST med Kommunalvalg 2017.

 • 18:45
  #Opstemt - så stem dog! (2:2)

  De unge i Aabybjerg Kommune stemte alt for lidt ved kommunalvalget i 2013, så i år har de hyret den københavnske smart-i-en-fart kampagneleder Frederik til at få stemmeprocenten op.

 • 19:00
  Dit valg - Region Sjælland

  Du kan stille DINE spørgsmål til politikerne, når vi i ugerne op til kommunalvalget sender direkte fra supermarkeder i hele regionen. I aftenens udsendelse er regionens mest markante borgmesterkandidater Heino Knudsen (S) og Jacob Jensen (V), Peter Jacobsen (DF). Vi sender direkte på TV ØST og på Facebook, hvor du kan stille spørgsmål, mens udsendelsen kører.

 • 19:30
  Valgaften på TV ØST: Kommunal- og Regionsrådsvalg 2017

  I dag er der afholdt valg til Kommunal- og regionsråd 2017. TV ØST er med hele aftenen direkte fra vores Valgstudie, hvor vi aftenen igennem holder dig opdateret på de seneste stemmetal fra netop din kommune. Vi har også sendt reportere afsted til alle 12 kommuner, som aftenen igennem giver dig reaktioner fra både vindere og tabere. Værter: Katja Kafling og Ivan Nielsen.

 • 00:00
  Sådanmark

  De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Kasper Honoré

Se programoversigt