Serie Mad med Mads og David

26:46

Dette afsnit

Mad med Mads og David - Tang

16/12/2016

Mads tager på jagt efter regionens gode råvarer, og derefter bliver de brugt som en del af maden, når Mads og David går i køkkenet.


OPSKRIFT:

1 bakke vagtelæg
en smule (tang)salt
200 gr. røget laks
1 æble
2 tsk (tang) pesto
1 glas lakserogn

Mayonnaise:
1 æggeblomme
2 dl. (tang)olie
1 tsk. (tang)sennep
1 tsk. hindbær eddike

Grønt til pynt:
Her bruges tang, samt porre-og radisespirer

Kog æggene i vand med en smule eddike i. Kog i 3,5 min
Pil æggene og drys med et ”tang” salt (….)
Skær tynde skiver af røget laks og rul omkring ægget.
Lav små kugler eller tern af et godt syrligt æble og rør dem med lidt pesto.
Pisk æggeblomme i senneppen og tilsæt en smule eddike. Pisk olien i og rør mayonnaisen, tyk og cremet.
Kom mayonnaise i bunden af tallerken og læg de små lakseindpakkede æg ovenpå. Pynt med de små stykker æble, lakserogn og lidt grønt. Her porre– og radisespirer.

I programserien 'Mad med Mads og David' er Mads Gudiksen på besøg hos landmænd og fiskere, på slagterier, i bryggerier, væksthuse, skove og alle de andre steder her i regionen, hvor man kan finde gode fødevarer.
De råvarer, som Mads finder, skal kokken David Jensin derefter bruge i sit køkken, hvor han skaber spændende retter, mens Mads hjælper til...

Mad med Mads og David sendes hver fredag kl. 19.50 på TV ØST

Følg Mads og David på facebook

Køb evt. kogebogen med Mads og David

Afsnit

Alle serier A - Å