Serie Mad med Mads og David

28:23

Dette afsnit

Mad med Mads og David - Sennep

09/12/2016

På Nyord ved Møn laves special-senneper af en gammel kemiker, der nu sværger til naturens egen kemi. David bruger sennepen i dagens opskrift.

OPSKRIFT:
2 poussiner
lidt stærk sennep
rasp til panering

½ rødt spidskål
2 scalotteløg
1 spsk. balsamico
3 spsk. olivenolie
1 tsk. Sennep
1 pastinak

1 dl creme fraiche
2 tsk. Sennep ( her øl sennep )
1 tsk. Balsamico

Karse eller andet grønt til pynt

Skær poussinerne ud i bryst og lår stykker. Smør sennep på indersiden af stykkerne og vend dem i rasp. Steg dem sprøde i olie og steg færdig i oven ca. 10 min ved 200 gr.

Snit spidskålet fint
skræl og snit scalotteløgene fint. Lav en salat ved at vende det med en dressing lavet af oliven olie, balsamico og sennep. Skræl og skær pastinak i fine strimler og vend dem op i salaten.

Rør en dressing af cremefraiche, balsamico og to tsk. sennep.
Smør dressingen i bunden af tallerkenen kom kålsalaten ved og sæt stykker af poussin ved siden af, pynt med karse

I programserien 'Mad med Mads og David' er Mads Gudiksen på besøg hos landmænd og fiskere, på slagterier, i bryggerier, væksthuse, skove og alle de andre steder her i regionen, hvor man kan finde gode fødevarer.
De råvarer, som Mads finder, skal kokken David Jensin derefter bruge i sit køkken, hvor han skaber spændende retter, mens Mads hjælper til...

Mad med Mads og David sendes hver fredag kl. 19.50 på TV ØST

Følg Mads og David på facebook

Køb evt. kogebogen med Mads og David

Afsnit

Alle serier A - Å