Serie
Mad med Mads og David

Mad med Mads og David - Paneret ising med boller



OPSKRIFT:
Hurtigboller, paneret ising og urte creme

6 dl mel
100 gr. smør
1 ¼ dl mælk
1 æg
2 spsk. olie
1 spsk. bagepulver
Salt og peber
4 fileter af ising eller anden fisk
Lidt rugmel til panering
Smør til stegning
100 gr. Sugarsnaps
100 gr. baby spinat salat
1 spsk. oliven olie
salt og peber
1 dl. creme fraiche 38 %
1-2 tsk. Dijon sennep
frisk timian og frisk basilikum

Hurtigboller:
Ælt mel, æg og smør sammen. Tilsæt bagepulver og 1 knivspids salt. Rør mælk og olie i og ælt dejen lind. Tryk dejen fladt ud og stik den ud ved hjælp at et glas.
Læg de runde stykker på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og peber. Bag i 8 - 10 min. ved 225 grader.

Dressing:
Rør en creme af creme fraiche, sennep og frisk hakket timian og basilikum,

Salat: Sugar snaps hakkes let, blandes med baby spinat og tilsættes olivenolie, smages til med salt og peber.

Ising: Vend fileterne på begge sider i rugmelet.
Steg fisken af i smør på middel varme, tilsæt salt og peber.

Anret sugar snaps i bunden af tallerkenen, kom lidt dressing på og læg et stykke ising pyntet med frisk basilikum ovenpå. Spis de lune boller til – gerne med tandsmør …
9/6/2017

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.