Serie Mad med Mads og David

28:00

Dette afsnit

Mad med Mads og David - Orientalsk poussan

31/03/2017

Mads tager på jagt efter regionens gode råvarer, og derefter bliver de brugt som en del af maden, når Mads og David går i køkkenet.


Orientalsk poussin

2 poussiner
½ pk. nudler
3 scalotteløg
2-3 spsk. chili olie
4-5 spsk. mirabelle sirup
100 gr. thai asparges
50 gr. radisespirer
2 forårsløg
2 spsk. mangochutney
Frisk koriander til pynt
Groft salt

Start med at skære lårene af poussinerne. Skær derefter brysterne fri.

Steg lårene af i chiliolien på svag varme et par minutter og krydr med salt.
Kom dem op i ildfast fad og kom sirup over. Steg færdig i ovnen på 200 gr. i ca. 15 min. Steg derefter brysterne af på panden, krydr med salt, kom sirup over og lad det simre ved svag varme.

Kog nudlerne møre, som anvist på pakken.

Skær aspargesene ud i mindre stykker. Kom dem i en skål og vend radisespirer op i. Skræl scalotteløg og snit dem i fine løgringe. Snit også forårsløgene fint og vend dem i salaten. Kom en smule chiliolie over og drys med salt. Hak frisk koriander henover.

Kom mango chutneyen i bunden af tallerkenen. Kom nudlerne henover, derefter salaten. Læg så lårene på og skiver af brysterne.
Pynt med koriander.

I programserien 'Mad med Mads og David' er Mads Gudiksen på besøg hos landmænd og fiskere, på slagterier, i bryggerier, væksthuse, skove og alle de andre steder her i regionen, hvor man kan finde gode fødevarer.
De råvarer, som Mads finder, skal kokken David Jensin derefter bruge i sit køkken, hvor han skaber spændende retter, mens Mads hjælper til...

Følg Mads og David på facebook

Køb evt. kogebogen med Mads og David

Mad med Mads og David sendes hver fredag kl. 19.50 på TV ØST

Afsnit

Alle serier A - Å