Det vi har sammen

Ledige job

Økonomichef

 

Vi søger en økonomichef, som aktivt skal medvirke til, at vi fortsat kan gøre os gældende i en medieverden i stærk forandring samtidig med, at vi har godt greb på økonomien.

Dit hovedansvarsområde bliver økonomistyringen, men det er vigtigt, at du i perioder er klar til at løse nogle af de daglige praktiske opgaver og rutiner omkring administration, regnskab og bogholderi.

Du skal have interesse og indsigt i den fortsatte fornyelse af TV ØST som regionalt mediehus. Du bliver en del af TV ØST’s chefgruppe, og refererer direkte til direktøren. Du deltager i bestyrelsesmøderne.

TV ØST refererer som licensfinansieret selvejende institution direkte til Kulturministeriet og revideres af Rigsrevisionen. Det er Folketinget, der definerer de budgetmæssige rammer og overordnede public service krav.

Disse krav fastlægges i den medieaftale, som regeringen og Folketingets partier forhandler netop nu med henblik på ikrafttrædelse pr. 1. januar 2019. Som økonomichef får du en central rolle i den praktiske udmøntning af den nye medieaftale.

TV ØST har i dag 84 fastansatte medarbejdere og 15-20 mere eller mindre fast tilknyttede freelancere og et samlet budget på knap 70 mio. kr.

Du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor vi sætter en ære i at have et godt samarbejdsarbejdsklima, hvor alle udviser gensidig respekt og forståelse for hinandens arbejde.

TV ØST er en af de otte TV 2-regioner, og vi har hovedsæde i Vordingborg. Når det gælder indhold, it, teknologi og administration arbejder vi tæt sammen med de øvrige TV 2-regioner og TV 2 DANMARK.

Du kan her se en mere detaljeret arbejdsbeskrivelse for økonomichefen og de konkrete ansvarsområder i den daglige drift.

Direktør Vagn Petersen uddyber gerne (mobil nr. 40 16 54 75), inden du sender din ansøgning til sekretær Liselotte Krogh på LK@tveast.dk.

Sidste frist er mandag den 14. maj 2018.  Vi holder 1. runde samtaler onsdag den 16. maj og torsdag den 17. maj samt 2. runde samtaler onsdag den 23. maj.

Det vil være perfekt, hvis du kan starte den 1. august 2018, men vi venter gerne på den rette.

 

 

Systemadministrator til IT-drift

 

Vi søger en systemadministrator, der kan bidrage til en sikker og stabil drift, så vi som regionalt mediehus fortsat kan gøre os gældende i en medieverden i stærk forandring.

Du skal primært stå for vedligeholdelse og administration af vores IT-miljø, brugeradministration og -support.

Det er derfor nødvendigt, at du har viden om og erfaring med flere af disse områder:

  • Microsoft-servere, herunder: AD, DNS, GPO, Exchange, SQL, PowerShell
  • O365 (herunder Azure AD)
  • Virtualisering (AHV, Hyper-V, VMware)
  • Desktop-deployment (evt. SCCM)
  • Netværk og firewall
  • IT-sikkerhed
  • Linux, open source og webteknologier
  • Dokumentation, ITIL, ITSM

Har du yderligere kendskab til programmering, agil udvikling/ devops-tankegang, hilser vi det velkommen.

 

Det vi har sammen

 

TV ØST har i dag 84 fastansatte medarbejdere og 15-20 tilknyttede freelancere.
IT-afdelingen består pt af 2-3 medarbejdere.

Du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor vi sætter en ære i at have et godt samarbejdsarbejdsklima, hvor alle udviser gensidig respekt og forståelse for hinandens arbejde.

TV ØST er en af de otte TV 2-regioner, og vi har hovedsæde i Vordingborg. Når det gælder it, teknologi, indhold og administration arbejder, vi tæt sammen med de øvrige TV 2-regioner og TV 2 DANMARK.

IT-chef Morten Juliussen uddyber gerne (telefon 55 36 57 57), inden du sender din ansøgning til sekretær Liselotte Krogh på lk@tveast.dk

Sidste frist er mandag den 14. maj 2018. Vi forventer at afholde samtaler i uge 21.

Vi foretrækker, at du kan starte senest den 1. september 2018.