Serie
I køkkenet

I Køkkenet - Svinemørbrad med ramsløgsauce

Mads Gudiksen er i køkkenet med kokken David Jensin. Tilslut et gensyn med Mad med mere, hvor Mads Gudiksen besøger et af regionens spisesteder. OPSKRIFT: Svinemørbrad med majs og ramsløg sauce 800 gr svinemørbrad 3 majs 8 springløg 2 scalotteløg 4 dl hvidvin 50 gr smør 5 ramsløg 1 bdt persille Skræl og kog majskolberne Skær toppen og det yderste lag af springløgene Skær scalotteløg fint Puds mørbraden fin for evt. sener og fedt og steg den af på panden i ca 10 cm lange filetter og kom den derefter i oven i ca 8 minutter på 200 grader Sauter imens løgene i en lille gryde uden at de tager farve. Hæld hvidvin over og lad den koge ned til halvdelen Skær majsene fri af kolberne Steg springløgene af i stegefedtet fra kødet og vend majsene heri til sidst Tag kødet ud af ovnen og hæld afkoget op i hvidvinen Kom herefter ramsløg, persille og smør op i og blend det ud med stavblender til en grøn let syrlig sauce Anret majs og springløgene på tallerkenen med skiver af mørbrad ovenpå Hæld sauce rundt om og pynt med persille og finthakket ramsløg.
31/1/2016

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad.

Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til.

David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.