Serie
I køkkenet

I Køkkenet - Pariser toast

Mads Gudiksen er i køkkenet med kokken David Jensin. Tilslut et gensyn med Mad med mere, hvor Mads Gudiksen besøger et af regionens spisesteder. OPSKRIFT: Mini Pariserbøf 600 gr hakket øko oksekød 12 skiver brød 10 små rødbeder 4 pasteuriserde æggeblommer 3 scalotteløg 1 glas kapers 1spsk sennep 40 gr smør Frisk peberrod 2 dl creme fraiche 38% Rens rødbederne og skær det meste af toppen af. Kog rødbederne møre i letsaltet vand ca 15 min Skær scalotteløg ud i ringe og gem til pynt Skær et andet scalotteløg i små bitte tern og bland det i oksefarsen, sammen med grofthakket kapers og sennep. Rør farsen godt sammen Skær 12 skiver brød i en cm tykkelse Riv peberrod groft og rør i creme fraiche Hæld dressingen op i sprøjtepose Form små bøffer, 3 pr person på ca 70 gr. Steg på en varm pande, ca 2 min på hver side Tag skrællen af rødbederne og halvver dem. De skal serveres lune Tag bøfferne af panden og kom smør på panden sammen med skiver af brød på ca 1 cm tykkelse Anret de varme brød med bøffer ovenpå Kom æggeblommer i et lille glas Lav små toppe af dressing rundt om Kom herefter rødbeder, kapers og løgringe rundt om og pynt med brøndkarse.
28/1/2016

I programserien 'Mad Med Mere i Køkkenet' har Mads Gudiksen selv taget forklædet på for at lære at lave mad.

Det er kokken David Jensin, som inspirerer til mere spændende hverdagsmad, og viser hvordan man laver de forskellige retter. Og Mads hjælper til.

David Jensin har restauranterne David’s i Stege, Café Sommerspiret på Møns Klint, Bryghuset Møn og Fanefjord Skovpavillon. Desuden står han for maden til gæsterne på Jomfruens Egede ved Faxe.