Det vi har sammen

Advarselsmeddelelse

Submissions for this form are closed.

I samarbejde med
Ti FANTASTISKE FÆLLESSKABER er nu udvalgt

Ti FANTASTISKE FÆLLESSKABER er nu udvalgt


Juryen har talt og har nomineret nedenstående fællesskaber til at gå videre i konkurrencen om at blive årets FANTASTISKE FÆLLESSKAB og vinde Tuborgfondet - og Lokale og Anlægsfondens pris på 50.000 kroner og ikke mindst muligheden for at gå videre til landsfinalen, hvor prisen er på 100.000 kroner.
De nominerede hos TV ØST er:Floorball for kræftramte mænd - Slagelse

Trailstars Falster

Idestrup og Omegns Lokalråd

Jernløse Badminton Klub

Ungehuset Dalmose

Rollespilslauget - Ugerløse

Stå op for fællesskabet - Vig

Dragsholm Svømmeklub

Bogøportalen

Kalvehavefamilierne


Henover sommeren vil der blive produceret små portrætfilm om hver af de nominerede fællesskaber, og til september vil alle her på siden kunne stemme på, hvem der skal vinde den regionale pris hos TV Øst og går videre til landsfinalen. Vinderen af den regionale pris offentliggøres på Frivillig Fredag d. 28. september og landsfinalen afgøres lørdag d. 3. november.

FANTASTISKE FÆLLESSKABER er TV 2 regionernes, Lokale og Anlægsfondens og Tuborgfondens hyldest til alt det vi har sammen.


Juryen hos TV Øst består af: Kirsten Sydendal, stifter af Lolland-Falster Lovestorm; Mikkel Thorning, afdelingsleder for Kulturkasernen i Holbæk; Anne-Marie Skov, direktør for Tuborgfondet; Esben Danielsen, direktør for Lokale og Anlægsfonden; Vagn Petersen, direktør for TV ØST.