Serie
En god start

En god start - bevægelse og quilling



Simreret med svineskank

1 svineskank
1 løg
3 gulerødder
3 persillerødder
¼ knoldselleri
Ca. 1½ L vand eller bouillon (til det dækker)

Svineskanken afsværges og brunes i en gryde, sammen med de hele grøntsager. Skrællen fra gulerødderne og persillerødderne gemmes. Det hele tilsættes vand / fond og simrer i ca. 2 timer. Når grøntsagerne er møre tages 2 gulerødder, 2 persillerødder og lidt af knoldselleriet op. Resten koges med til alt er mørt.
Kødet tages op, skæres ud og anrettes med grøntsagerne skåret i store tern. Saucen er blendet fond og grøntsager. Tilsæt lidt koldt smør og smag til med salt og peber.
Skrællen fra gulerødder og persillerødder, stegt i olie og krydret med salt og anrettes på toppen.

Opskriften er fra ZBC i Ringsted.
26/4/2017

Så er det tid til morgengymnastik og nemme retter du selv kan lave derhjemme. Katja Kafling guider os til at komme godt i gang i En god start. Programmerne er produceret i 2017.