En god start - bevægelse og quilling
Simreret med svineskank
1 svineskank
1 løg
3 gulerødder
3 persillerødder
¼ knoldselleri
Ca. 1½ L vand eller bouillon (til det dækker)
Svineskanken afsværges og brunes i en gryde, sammen med de hele grøntsager. Skrællen fra gulerødderne og persillerødderne gemmes. Det hele tilsættes vand / fond og simrer i ca. 2 timer. Når grøntsagerne er møre tages 2 gulerødder, 2 persillerødder og lidt af knoldselleriet op. Resten koges med til alt er mørt.
Kødet tages op, skæres ud og anrettes med grøntsagerne skåret i store tern. Saucen er blendet fond og grøntsager. Tilsæt lidt koldt smør og smag til med salt og peber.
Skrællen fra gulerødder og persillerødder, stegt i olie og krydret med salt og anrettes på toppen.
Opskriften er fra ZBC i Ringsted.
26/4/2017