Kirsebærvin fra Frederiksdal

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Opskrift - Kirsebærvin fra Frederiksdal Gods.

Ris a l ´a mande med kirsebærsauce6 personer100 g grødris7 dl sødmælk35 g sukker3 g saltEn kvart vanillestang3,5 dl piskefløde pisket til skum50 g grofthakkede mandlerKog mælk, sukker, salt og vanille op. Skyl risene grundigt, lad dem afdryppe godt og kog dem møre i mælken ved lav varme. De må ikke koge helt ud.Hæld risengrøden i en skål, drys med lidt sukker og lad den køle af. Vend med flødeskum og hakkede mandler.

Kirsebærsauce100 g. udstenede frosne kirsebær1 dl kirsebærsaft/blandet rød saftCa. 75 g sukkerEn kvart kanelstangLidt stjerneanisCitronsaftCa. 1 spsk. MaizenaLidt kirsebærvinKog kirsebær, saft, sukker og krydderier op. Smag og tilsæt evt. mere sukker. Rør Maizena med lidt vand og jævn herefter saucen med Maizenablandingen.Lige før servering tilsættes et skæt kirsebærvin.(Opskrifter af Jan Friis-Mikkelsen, Restaurant Tinggården)

Alternativ opskrift:http://www.frederiksdal.com/files/documents/kirsebaer_chokolade_trofler.pdf

Hjemmeside:www.frederiksdal.dk


Nyhedsoverblik