Det vi har sammen

Politi i klammeri med fakta-tyve

Foto: TV ØST

Tre indbrudstyve blev i nat taget på fersk gerning under et indbrud i Fakta i Tølløse. En politimand blev såret under anholdelsen.

Det endte i voldsom håndgemæng, da politiet i nat kort efter klokken 1 overraskede tre indbrudstyve under et indbrud i en Fakta-butik på Tølløsevej i Tølløse.

En politimand brækkede hånden i forbindelse med anholdelsen af de to af indbrudstyvene. Den tredje nåede at stikke af. 

Politiet var tæt ved supermarkedet, da anmeldelsen indløb. Da de ankom, var de tre gerningsmænd stadig i butikken, mens en mørkeblå Audi A 4 holdt parkeret udenfor. Politiet placerede patruljevognen, så det var vanskeligt at stikke af med Audien.

Tyvene forsøgte at bryde ind i butikkens tobakslager, da de blev overrasket af politiet. Den ene gerningsmand lykkedes med at komme ud i Audien, hvor han påkørte patruljevognen, inden han flygtede til fods med en politimand i hælene.

Flere patruljevogne blev sendt til stedet, men det lykkedes alligevel den tredje gerningsmand at flygte.

De to anholdte mænd på henholdsvis 35 og 28 år fra Ringkøbing og Brøndby fremstilles i grundlovsforhør tirsdag med krav om varetægtsfængsling.

Det er mindre end to måneder siden, den samme Fakta-butik blev udsat for groft røveri, hvor to ansatte blev truet med kniv og bagbundet.

Tip os Har du et godt tip?