Det vi har sammen

Vittinghus slår stærk indoneser i England

Foto: TV ØST

Hans-Kristian Vittinghus fra Team Skælskør-Slagelse spiller godt for tiden, og onsdag avancerede han til anden runde i All England.

Den danske badmintonspiller Hans-Kristian Vittinghus er stærkt spillende i øjeblikket, og onsdag gik det ud over Simon Santoso i første runde af badmintonturneringen All England.

Danskeren vandt 21-14, 8-21, 21-7 over indoneseren, som er nummer 11 i verden og dermed den højest rangerende blandt sine landsmænd i herresingle. Vittinghus er nummer 18 i verden.

For mindre end en uge siden, lykkedes det frederikshavneren at presse den kinesiske verdensstjerne Lin Dan i kvartfinalen i Yonex German Open. Lin Dan vandt snævert med 21-19, 23-21.

Kineseren var i sidste ende en stor mundfuld for den 26-årige Vittinghus. Det var Simon Santoso ikke, selv om det var en meget ujævn kamp.

Frederikshavneren kom godt fra start. Han bragte sig straks i front med to point, og den føring bevarede han i hele første sæt, som han vandt 21-14.

Danskeren fik samme forspring i andet sæt, men derefter faldt han fuldstændig sammen, og fra stillingen 5-5 lykkedes det kun Vittinghus at hente tre point, inden Santoso kunne hive sættet hjem 21-8.

Derfra var det igen Hans-Kristian Vittinghus, som sad suverænt på kampen.

Tip os Har du et godt tip?