Det vi har sammen

Vildkatten fra Kalundborg

Foto: TV ØST

QT Bowler Wildcat er navnet på verdens vildeste firehjulstrækker. Den råstærke og lynhurtige bil skal til Nordafrika og køre væddeløb.

Bag rally-projektet står to bilglade drenge, bilforhandler Jacob Glad, der kører bilen og it-mand Philip Volmer Hansen, der skal finde vej, hvor der tit ikke er nogle veje. Intercontinental Rally har start i Spanien og videre til Marokko over Atlasbjergene og gennem Vestsahara, Mauretanien og med mål i Senegals hovedstad Dakar.

De to har for år tilbage vundet ørken-rallyet "Desert Storm"  i Marokko, og nu gælder det altså en endnu større udfordring over 5000 km., hvor der skal køres væddeløb i 14 dage fra morgen til aften i barsk terræn.

- Det er en drøm at skulle køre gennem det nordvestafrikanske terræn gennem bjerge med sne og is og videre i Saharas sand. Vi glæder os helt vildt - det bliver en kæmpe oplevelse, siger Jacob Glad.

Følg vildkatten på nettet

Løbet starter den 28. januar og slutter 14 etaper senere den 10. februer i Dakar, og du har mulighed for at følge vildkatten gennem de 14. etaper. Du skal logge dig ind på sitet "Challengeyourself.dk" - og så kan du med bare 10 minutters forsinkelse følge med i, hvordan det kører for vildkatten fra Kalundborg.

Tip os Har du et godt tip?