Vestbyen hærget af brande

Foto: TV ØST

Slagelse er endnu engang plaget af det, som man formoder er påsatte brande. Men denne gang var det ikke den udsatte Nordby, det gik udover. Hele tre gange denne weekend har der været brande i et villakvarter i Vestbyen.

Finn Pedersens hus var i nat fyldt med overnattende gæster. Både børn og børnebørn var på besøg, men de fik travlt med at komme ud tidligt i morges, da Finn Pedersen tilfældigvis opdagede, at husets garage stod i flammer.

- Jeg stod op klokken 6 for at tænde for varmen i køkkenet, og så lugtede der mærkeligt. Så gik jeg nedenunder og kunne se meterhøje flammer stå op ad garagen, fortæller Finn Pedersen, Slagelse.

Han fik hurtigt vækket hele huset og alarmeret brandvæsnet. Få minutter efter familien var kommet ud, fik de endnu et chok.

- Der lød en voldsom eksplosion. Det var så en gasflaske inde i garagen, som var sprunget i luften. Det var så højt, at naboerne blev vækket, siger Finn Pedersen, Slagelse.

Politiet formoder, at branden er påsat. Det formoder de også om en lignende brand natten til lørdag blot få hundrede meter fra Finn Pedersens hjem. Udover de to garage-brande opstod der også på mystisk brand i noget isoleringsmateriale hos STARK i Slagelse i fredags.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App