Varmetæppe antændte seng

Foto: TV ØST

Politimand forsøgte som den første at slukke ilden En ældre dame fra Kalundborg blev tirsdag formiddag kørt til Holbæk Sygehus til observation for røgforgiftig efter en mindre brand i hendes lejlighed i Munkesøparken. Skriver Nordvestnyt.dk

Her forsøgte hun at opvarme sin seng med et elektrisk tæppe, men af uvisse grunde blev tæppet overophedet og antændte sengetøjet.

Ilden fik hurtigt fat, og kvinden opdagede branden, da hun i stuen mærkede røg og så lysskær i soveværelset.

 

Hun forsøgte selv at slukke ild med andre tæpper, men det mislykkedes, hvorefter hun flygtede fra lejligheden og søgte hjælp hos naboen, som alarmerede brandvæsenet.

Første mand på stedet var dog Tim Lykke Clausen fra beredskabet ved Kalundborg Politi, som var på patrulje i nabolaget, da alarmen kom. Sammen med en kollega trængte han ind i lejligheden med en brandslukker i hånden, og det lykkedes ham at få dæmpet ilden en smule, inden brandvæsenet tog over.

Ilden var så voldsom, at soveværelset på det nærmeste er udbrændt, og den øvrige lejlighed blev både sod og røgskadet, og der venter nu en totalrenovering, skriver Nordvestnyt.dk.

00:31 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App