Varme og forår i luften

Foto: TV ØST

Lokalt blev der tirsdag målt over 13 grader i regionen. Det gør dagen til en af de varmeste februardage i mange år. Og det varme vejr sætter forårsfornemmelserne i gang.

Det er ikke mange uger siden, at vi oplevede is og sibirisk kulde. Men tirsdag meldte vejret sig fra en væsentlig varmere kant.

Og den milde luft hev arbejdsfolket ud og i gang. På genbrugspladsen var det haveaffaldet, som skulle ekspederes videre.

- Vi havde 16 besøgende, da det var rigtig koldt, og nu er det et par hundrede. Så det er på vej derop ad, fortæller servicemedarbejder på Næstved Genbrugsplads, Ole Johansen.

En lignende historie kunne byggemarkedet fortælle, hvor salget af havemøbler kendetegnede, at folk vil ud. Og på planteskolen var det især blomsterløg, der var i høj kurs.

- Det er i det hele taget noget, der kan pynte, man går efter. Det skal være noget, der udstråler, at nu bliver det forår, oplever planteskoleejer Erik Andersen.

De fleste steder i regionen kunne termometret melde om tocifrede varmegrader, og flere steder sneg kviksølvet sig helt op på over 13.

03:00 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App