Utryghed breder sig i Vordingborg

Foto: TV ØST

For anden gang på kort tid gik det voldsomt til da rockere og en østeuropæisk bande angreb hinanden midt i byen. Det gør byens borgere utrygge.

I går aftes stødte to bander voldsomt sammen. En bil er formodentlig helt bevidst kørt ind i en anden bil og herefter angreb de to bander på 20-30 personer hinanden.

Politiet mener, at episoden i går hænger sammen med et knivstikkeri søndag aften. Her blev en mand stukket med en kniv seks gange.

De to episoder skaber en stor utryghed hos borgerne i Vordingborg.

- Folk bliver mere og mere utrygge ved det, og jeg kan da ikke lade være at tænke over det, fortæller Vagn Hansen fra Vordingborg.

Imidlertid ved politiet tilsyneladende meget lidt om, hvad motivet er.

- Vi tror på, at det skyldes nogle personlige opgør, siger Thorkild Steen Jensen, Politileder, Lokalpolitiet i Vordingborg.

Den ene bande består af rockere med relation til Bandidos, mens den anden er af østeuropæisk afstamning. Helt konkret er der tale om russere og tjetjenere.

Thorkild Steen Jensen oplyser, at det kan være tilfældigt, at den ene bande består af østeuropæere – og han tror ikke, at der er tale om en ny gruppe, som den almindelige borger i Vordingborg skal frygte.

I dag er der gået rygter på Facebook om, at der vil være et nyt slagsmål i morgen, og at de unge er bange for at gå i byen.

02:02 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App