Uskyldig beskyldt for at være børnelokker

Foto: TV ØST

En ældre mand på motorcykel ved børnehave i Næstved blev onsdag overfaldet og beskyldt for at være børnelokkeren.

Nerverne sidder uden på tøjet i Næstved. Og stemningen er nu alt for spændt i byen, mener politiet, der advarer borgerne mod at gøre politiets arbejde.

Det skriver Sjællandske.

Advarslen kommer, efter en ældre mand tirsdag blev overfaldet verbalt og holdt fast, mens han blev beskyldt for at være børnelokkeren, der i øjeblikket plager byen. Samtidig kimes politiet ned med useriøse anmeldelser af mistænkelige mænd, skriver avisen.

Rådet fra politiet er klart: Ring til politiet, hvis du ser en mand, hvis signalementet passer på børnelokkeren. Og ring gerne en ekstra gang, hvis du er i tvivl. Men lad være med at ringe til politiet, hvis du ser børnelokkeren overalt.

Politiet mener, at situationen i byen har taget overhånd, og at borgerne nærmer sig tilstande, som de ikke kan være bekendt.

Signalementet af børnelokkeren er ifølge politiet følgende:

Mand, dansk, 30-40 år, 180-190 cm høj, almindelig til kraftig af bygning med tyk mave, skaldet eller med meget kort mørkt hår og skægstubbe omkring munden.

Han kan bære hue eller kasket, iført mørk jakke/hættetrøje, grønne bukser og kan medbringe en sort pose, sæk eller taske.

01:54 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App