Ung mand dræbt på Sydmotorvejen

Foto: TV ØST

En 23-årig mand døde i aftes efter en alvorlig trafikulykke på motorvej E47 mellem Lellinge og Herfølge, hvor flere biler stødte sammen.

Politiet har efterforsket årsagen til dødsfaldet i løbet af natten.

- Vi har fundet ud af, at den 23-årige har været fører af den bil, der forulykker først.

- Han stiger efter ulykken ud af bilen og bliver påkørt af en bagfra kommende bil og mister livet, siger Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, til Ritzau.

Ud over den dræbte er der otte tilskadekomne i ulykken, som skete, da fem biler kørte sammen i det sydgående spor på motorvejen. Ulykken skete kort efter klokken 20.00.

- Efter manden er blevet ramt, støder bilerne bagfra ind i hinanden med voldsom kraft. Nogle af bilerne vælter rundt efter sammenstødet, siger Martin Bjerregaard og fortsætter:

- En kvinde ligger fortsat på Rigshospitalet. Hun er værst medtaget med hoftebrud. Men som hendes tilstand er nu, er hun uden for livsfare.

Politiet arbejder fortsat på at få styr på de impliceredes identitet og få et nøjagtigt overblik over ulykken.

- Det er uklart, i hvilke biler flere af personerne har været placeret. Ambulancepersonalet var hurtige til at få folk væk, så vi fik ikke styr på deres identitet og hvilke køretøjer, de sad i, siger han.

Der er ikke umiddelbart tegn på, at nogle af de implicerede har været påvirket af alkohol.

- Politiet har rutinemæssigt taget blodprøver. Vi har endnu ikke fået svar på prøverne, men der er umiddelbart ingen tegn på alkoholpåvirkning, siger Martin Bjerregaard.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App