Underholdende sejr til FCV over Hvidovre

Masser af chancer, mål og dramatik på Slagelse Stadion, da FC Vestsjælland slog Hvidovre sikkert med 3-0.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Godt nok var det top mod bund mellem FC Vestsjælland og Hvidovre. Men de to hold havde den offensive tilgang til fodbold til fælles. Dermed fik de over 1.200 tilskuere valuta for pengene.

Efter fire minutter havde der været chancer i begge ender. Så fik FC Vestsjælland straffespark, som Rasmus Festersen sendte i mål.

Derefter fortsatte den seværdige kamp, hvor Hvidovre i flere tilfælde fandt huller i FC Vestsjællands 3-4-3-opstilling. Det så cheftræner Schjønberg, hvorefter opstillingen med en fireback-kæde blev fundet frem.

Efter 40 minutter blev Hvidovre reduceret til 10 mand. Den håndsrækning tog vestsjællænderne pænt imod. Hvidovre blev langsomt kørt trætte - og i det 81. minut gjorde Mark Leth Pedersen det til 2-0 inden Rasmus Festersen fem minutter senere øgede til 3-0.

FC Vestsjælland kunne have vundet større - tre gange blev Hvidovres keeper reddet af træværket, en anden gang af sin forsvarsspiller, der reddede på stregen.

FC Vestsjælland ligger fortsat nummer fire i rækken. For også konkurrenterne i toppen, AB og Vejle vandt deres kampe.