Tyve stjal 150 juletræer

Foto: TV ØST

Ualmindeligt frækt tyveri af juletræer på Møn, hvor fem til seks mænd, formentlig fra Polen, fældede 150 juletræer med håndsave.

 

Baron Niels-Henrik Rosenkrantz var en meget ærgerlig - og samtidigt en smule imponeret - mand, da han opdagede, at der var forsvundet 150 juletræer i løbet af lørdag eftermiddag. Det skriver Sjællandske.

 

 

- De har fældet de mange træer med en håndsav, hvilket er genialt, for så har de ikke lavet nogen larm, fortæller han; med  et lille smil - selvom han selvfølgelig er meget ærgerlig over at have mistet omsætning for mellem 15.000 og 20.000 kroner.

- Det var ret professionelt udført. De har klippet hul i et hegn, og derefter har de fældet, nettet og lastet de mange juletræer. Og det har kun taget dem fem til seks timer at fælde de mange træer, fortæller han til avisen.

- Men det har krævet nogle kræfter, forklarer baron Rosenkrantz, og fortæller efterfølgende, at han fandt to kartoner øl - af dem man kan købe blandt andet på Polens- og Tysklands-færgerne - der, hvor juletræerne blev pakket. Så tørstige blev tyvene i alt fald ikke...

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App