Tyske demonstranter vil skændes med dansk minister

Foto: TV ØST

Tyske modstandere af en forbindelse under Femern Bælt beskylder transportminister Henrik Dam Kristensen for at undgå at komme i dialog med dem.

Den danske transportminister Henrik Dam Kristensen (S) vil ikke diskutere med modstandere af en fast forbindelse over bæltet.

Sådan lyder beskyldningerne i hvert fald fra modstanderne, der i dag ville være med til et møde mellem transportministeren og en delegation fra EU-parlamentet. Det skriver Folketidende.dk.

Modstanderne ville gerne drøfte de problemer, der er forbundet med en fast forbindelse over bæltet med politikerne – men det vil den danske minister angiveligt ikke støtte.

Henrik Dam Kristensen selv afviser dog, at der er noget som helst odiøst eller hemmeligt ved mødet med de europæiske parlamentarikere, der blandt andet skal se infocenteret om forbindelsen og stedet, hvor den kommer i land i Tyskland.

- Det er helt relevant at de har lejlighed til at se, hvad de har givet penge til - og som de også kan forvente at skulle støtte i fremtiden, siger han til avisen.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App