Det vi har sammen

Transportvirksomhed fra Herlufmagle ruller derudad

Foto: TV ØST

En virksomhed i Herlufmagle trodser krisen og holder hjulene i gang. Dansk Specialtransport A/S har fået en pris arbejdet på de danske landeveje.

Mandag var ikke bare en hvilken som helst arbejdsdag for de 65 medarbejdere i Dansk Specialtransport A/S. Her blev det nemlig afsløret, af virksomheden fra Herlufmagle bliver hædret med Dansk Industri Sydsjællands Initiativpris.

- Det kom som noget af en overraskelse, at nogen synes, vi fortjener denne pris. Vi er meget glade for den, lyder det fra Carsten Rørby Johansen, der er afdelingsleder i firmaet, som kører 40 millioner kilometer på landevejene hvert år.

Næstveds borgmester Carsten Rasmussen var mødt frem for at uddele prisen sammen med repræsentanter fra Dansk Industri. Begrundelsen for hæderen er blandt andet, at firmaet i en krisetid har formået at skabe en sund forretning med fragt af specialgods som kæmpekraner og gravemaskiner.

- De har haft nogle svære år, men er kommet godt ud på den anden side og har formået at lave en plan, der har vist sig at virke, siger Tommy Jensen, bestyrelsesmedlem i Dansk Industri Sydsjælland, der var med til at overrække prisen.

Dansk Specialtransport er nu en af 19 kandidater til Dansk Industris nationale initiativpris, der bliver overrakt af Prins Joachim til næste år.

01:57 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App