Tommy Kamp flytter til Sydeuropa

Foto: TV ØST

Sønnen skal køre for et cykelhold i udlandet. Derfor flytter Henrik Sass Larsens gamle ven nu væk fra Danmark.

Tommy Kamp, den stærkt omstridte barndomsven til Henrik Sass Larsen (S), hiver nu teltpløkkerne op og flytter til Sydeuropa.

Den detroniserede toppolitiker har afbrudt kontakten til Tommy Kamp, som nu drager til sydlig himmelstrøg for at støtte sin søns cykelkarriere, skriver Dagbladet Køge.

- Jeg flytter til udlandet, for min søn har indgået kontrakt med et cykelhold, fortæller Tommy Kamp, der er far til cykelrytteren Alexander Kamp.

Han vil på nuværende tidspunkt hverken fortælle, hvem sønnen skal cykle for, eller hvor deres base helt konkret kommer til at ligge.

- Men vi skal til Sydeuropa, så meget kan jeg godt fortælle, siger Tommy Kamp, der i går i Dagbladet Køge blev kraftigt undsagt af Køge-borgmester Marie Stærke (S).

Tommy Kamp er efter eget udsagn ligeglad med kritikken fra de tidligere venner og har ikke lyst til at gå i debat om de påstande, der fremføres om hans person, skriver avisen.

- Jeg er sådan set lettet, nu får jeg en ny start, lyder det.

Tommy Kamp har tidligere oplyst til Ekstra Bladet, at han ikke længere er på venskabelig fod med Henrik Sass Larsen.

- Det er en logisk konsekvens. Venskabet er slut, og jeg har også sagt til ham offentligt, at det er det rigtige at gøre, siger han til avisen.

Bruddet kommer efter krav fra den socialdemokratiske ledelse på Christiansborg. Henrik Sass Larsen skal bryde med barndomsvennen, hvis han fremover vil have en bedre plads end den bageste i folketingssalen, lyder det.

Deres venskab går 30 år tilbage, da Tommy Kamp hjalp Henrik Sass Larsen privat mod en voldelig stedfar og politisk med at fremme hans karriere i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU) i Greve.

Sass måtte forleden opgive sin ministerkarriere, fordi Politiets Efterretningstjeneste (PET) ikke ville sikkerhedsgodkende ham som minister. Sass havde blandt andet mødt Bandidos-rockeren "Suzuki-Torben" på et værtshus i Køge sammen med Tommy Kamp.

/ritzau/

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App