TMS Ringsted tabte til Slagelse FH

Søndag stod den på lokalopgør i kvindernes 1. Division. TMS Ringsted var inden kampen opsatte på at lave en stor overraskelse hjemmme mod Slagelse FH. Men Slagelse er tophold, og de har et rigtig godt forsvar.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mange hold er gennem sæsonen løbet ind i Slagelse FH's rød/sorte mur. Det samme skete for TMS Ringsted, som ikke lykkedes med at komme ud og løbe med de fysisk stærke men lidt tungere Slagelse-spillere. Det resulterede i blot 7 mål til hjemmeholdet ved pausen.

I anden halvleg slækkede topholdet på koncentrationen. TMS Ringsted fandt til tider sprækker i 6-0 forsvaret - men Slagelse holdt fast. Det endte med en sikker Slagelse-sejr på 23-17.