TMS Ringsted løb med vigtig sejr

Håndboldherrerne fra Ringsted modstod presset og hev en sikker sejr hjem over rivalerne fra HC Fyn.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

På trods af en intens stemning og en hård fysisk fight, lykkedes det TMS Ringsted at hive en 28-24-sejr hjem over HC Fyn på hjemmebane.

TMS Ringsted skulle vinde dagens kamp, hvis de fortsat skulle holde liv i drømmen om oprykning til Jack and Jones Ligaen. Et nederlag ville betyde, at TMS Ringsted ikke ville kunne nå 4. pladsen i 1. division, der udløser billet til den bedste liga. Afstanden i point til den nærmeste konkurrent og dagens modstander, HC Fyn, ville så blive for stor.

Første halvleg bærer synligt præg af, at der står meget på spil. Begge hold præsterer et hav af tekniske fejl og følges tæt ad på måltavlen. Det er dog TMS Ringsted, der i sidste ende kommer bedst ud af 1. halvleg med en smuk scoring af en af holdets bedste, Rune Poulsen. Halvlegen ender 13-12 til hjemmeholdet.

TMS Ringsted fortsætter de gode takter i 2. halvleg til tydelig frustration for fynboerne, der fortsætter med at levere mange uprovokerede fejl. Helt galt går det for HC Fyn henimod kampens slutning. En af holdets største profiler Lars Krogh Jeppesen stopper en TMS Ringsted-kontra ulovligt, får rødt kort og må tage plads på tribunen.

Kampen ender 28-24 til hjemmeholdet, som efterfølgende kan juble over de to point - et skridt nærmere oprykning.