TMS fightede sig til vigtig sejr

Nervepirrende spænding til det sidste, da TMS Ringsted og Skive mødtes lørdag i anden oprykningskamp.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efter torsdagens nederlag i første oprykningskamp, skulle Skive besejres på hjemmebane lørdag, hvis TMS Ringsted skulle holde liv i håbet om oprykning til herreligaen. Det blev på alle måder et intens opgør, hvor afgørelsen først faldt, efter kampurets tid var gået.

Fra kampens start var det tydeligt, at TMS Ringsted var tændte til opgøret. Nærmest overtændte. Første halvleg bød på spektakulære mål og kontante forsvarsaktioner. Men desværre for TMS var der mindst lige så mange eksempler på utålmodighed og overforcerede angreb.

Som halvlegen skred frem blev det dog dommerne, der løb med tilskuernes opmærksomhed. En håndfuld, hårde kendelser mod hjemmeholdet og udeladelser i den anden ende af banen resulterede blandt andet i tre to-minutters og to gule kort. Det ene til TMS-træner Jens Stuhr for brok.

Første halvleg endte 13-15 i Skives favør.

Dommerne var også i fokus i begyndelsen af anden halvleg. Men stille og roligt blev det mere og mere spillerne, der leverede spændingen.

Gode aktioner fra især Mathias Olsson i målet og Kim Johannessen gjorde, at TMS med 15 minutter igen kunne bringe sig foran med 19-18.

Med under to minutter igen - ved stilllingen 27-26 - skete det katastrofale for TMS. Kim Johannessen inkasserede sin tredje to minutters udvisning og dermed rødt kort. Kort efter kunne Skive udligne til 27-27.

Så tog TMS timeout. Og det gav pote. TMS-målmand Mathias Olsson måtte tage plads på bænken til fordel for en ekstra markspiller. Og på mest elegante vis kunne Troels Jørgensen på et vip bringe TMS i front med kun omkring ti sekunder igen.

Og selvom det lykkedes Skive at fremtvinge et frikast efter tid. Så holdt TMS skansen og sikrede sig med resultatet 28-27 den tredje og afgørende oprykningskamp.

Returopgøret spilles næste lørdag i Skive.