Tidligere V-formand: Det er noget rod

Foto: TV ØST

Den tidligere formand for Venstre i Næstved, der er meldt til politiet for at have taget af partikassen, erkender, at noget er galt.

- Det er helt sikkert noget rod, siger tidligere lokalformand for Venstre i Næstved, Lars Kronborg Berth, til TV2ØST.

Bestyrelsen for Venstre i Næstved har forsøgt at få fat i den tidligere formand for at høre hvor 55.000 kroner fra partikassen er blevet af. Men han er altså nærmest gået i flyverskjul, lyder det fra bestyrelsen.

Lars Kronborg Berth er dog ikke længere væk, end at han selv torsdag formiddag ringer til TV2ØST.

Efter at Lars Kronborg Berth stoppede som formand på grund af stress opdagede partibestyrelsen, at 55.000 kroner fra partikassen var blevet overflyttet. Og Lars Kronborg Berth erkender, at pengene ikke er, hvor de skal være.

- Der er sket nogle uhensigtsmæssige overførsler fra partiets konto. Jeg er kommet til at overføre penge til forkerte konti. Men jeg vil arbejde på at gøre det godt igen – at returnere det hele, siger Lars Kronborg Berth til TV2ØST.

Lars Kronborg Berth mener, at sagen skyldes stress.

- For et år siden blev jeg opfordret til at blive formand for Venstre i Næstved. Det skulle jeg aldrig have sagt ja til, for det havde jeg ikke overskud og tid til, siger Lars Kronborg Berth, til TV2ØST.

02:15 Luk video

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App