Det vi har sammen

Tid til ris a la mande

Foto: TV ØST

Selvom der er to måneder og 10 dage til, at vi skriver den 1. december, så startede Arla Foods i dag produktionen af ris a la mande.

Vi har knap sagt farvel til sommeren, før forberedelserne til julen allerede er gået i gang. Arlas fabrik, i Slagelse, er i dag gået i gang med at producere de 700.000 kilo ris a la mande, som de skal lave i løbet af de kommende tre måneder.  

-          Nu begynder efteråret, og så kommer de forskellige højtider, som blandt andet Mortens Aften, og så skal vi være klar, fordi butikkerne tager det ind, siger mejerichef, Thomas Kaiser, fra Arla i Slagelse.

Vi danskere bliver mere og mere vilde med ris a la mande på bøtte. Siden 2005 har Arla i Slagelse fordoblet produktionen af juledesserten fra cirka 350.000 kilo til 700.000 kilo sidste år. Danskerne er så glade for ris a la mande, at Arla har travlt allerede fra i dag.

-          Vi skal nå at lave 6000 kilo ris a la mande i dag bare, fortæller Thomas Kaiser.

Fra den 23. september kan man købe juledesserten i butikkerne.

02:25 Luk video

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App