Team Sydhavsøerne tabte hjemme

Et solidt forsvar var ikke nok for Team Sydhavsøerne, der ikke længere har muligheden for at komme i oprykningsspillet. Hjemme i Maribo blev det 21-23 mod Ajax.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Team Sydhavsøerne havde inden opgøret mod Ajax ikke meget at spille for. Holdet lå et stykke fra både opryknings- og nedrykningsspil, mens Ajax hører til i bunden af 1. division.

Team Sydhavsøerne havde dog overtaget i det meste af 1. halvleg. For mange angrebsfejl og dårlige afslutninger betød imidlertid, at hjemmeholdet ikke for alvor kunne trække fra, og det stod 11-11 ved pausen.

De to hold fulgtes også pænt ad i 2. halvleg, men mod slutningen virkede det som om, Ajax ville det mest. Kampen endte 21-23 i Maribohallerne. Dermed forduftede den spinkle mulighed, der var, for at Team Sydhavsøerne kunne komme med i oprykningsspillet.