Svensson færdig i TMS Ringsted

Foto: TV ØST

Lørdagens nederlag på 28-30 til Ajax København var dråben, der fik bægeret til at flyde over for bestyrelsen i håndboldklubben TMS Ringsted, som derfor i går fyrede cheftræner for klubbens 1. divisionsmænd, Peter Svensson.

Det skriver DAGBLADET Ringsted.

- Vi har vurderet i bestyrelsen, at den krise holdet er i nu, er Peter ikke i stand til at løfte dem ud af. Peter er en dygtig træner og et meget behageligt menneske, men det er som om han ikke kan få det ud gennem spillerne, siger Michael Christensen fra TMS Ringsteds bestyrelse.

- Når man ser på vores spillermateriale og forholdene i vores klub, så skal vi altså ikke ligge og rode, hvor vi gør. Det er specielt de to sidste kampe - og helt specielt den sidste i lørdags mod Ajax, der gør, at vi reagerer nu. Vi - sportschef Jes Christensen og jeg som bestyrelsesansvarlig - er selvfølgelig heller ikke tilfredse med spillernes indsats. Men vi kan ikke fyre hele eller halvdelen af holdet, og det er Peter, der er ansvarlig i sidste ende, siger han til DAGBLADET Ringsted.

Michael Christensen - som er bestyrelsesansvarlig blandt andet for spiller- og trænerkontrakter - peger på at Peter Svensson har stået i spidsen for TMS Ringsteds flagskib gennem 15 betydende kampe og fået seks sejre, hvilket ikke er tilfredsstillende for en klub med TMS Ringsteds ambitioner.

Peter Svensson overtog nærmest fra den ene dag til den anden holdet i foråret, da holdets daværende træner, Per Sabroe, sprang fra på grund af tidspres. Siden fik han tilført Jens Stuhr som assistenttræner, og det bliver da også Stuhr, som overtager posten som cheftræner, indtil en ny er fundet. Samtidig rykker, som det også er sket tidligere, Kim Olander Hansen op som midlertidig assistenttræner.

Det ligger endnu ikke fast, hvem der bliver ny træner.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App