Hospitals-køkkenet (17/4-11)

Køkkenpersonalet på Slagelse Sygehus skal løbe stærkt for at nå at servicere de mange hundrede patienter. I dette afsnit af Stugegang skildrer Mads Gudiksen den hektiske hverdag i hospitalskøkkenet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der skal hver dag laves mad til mere end 600 mennesker. De enorme mængder mad skal tilberedes, så det smager godt. Og samtidig skal arbejdet udføres med klinisk hygiejne og stor bevisthed om, at bakterier i maden kan få ganske fatale konsekvenser.

Udfordringerne er mange for køkkenpersonalet på Slagelse Sygehus. Men de klarer skærerne med et smil på læben.

I dette afsnit af Stuegang kan du få et indblik i en almindelig arbejdsdag i hospitals-køkkenet.


Nyhedsoverblik