Streget af vikarlisten efter Facebook-kommentar

Foto: TV ØST

En lærerstuderende er ikke længere tilkaldevikar på grund af kommentarer på Facebook. Hun kan ikke se, hvad hun har gjort forkert.

Ann-Yzette Hansen fra Rødby fik for fjorten dage siden beskeden om, at der ikke var flere vikarvagter til hende i fremtiden.

Da hun bad om en begrundelse, fik hun en mail om, at hun ikke længere kunne bruges som vikar, da hun var kommet med udtalelser på Facebook omkring skolens ledelse.

Kommentarerne på Facebook var kommet i forbindelse med en forældredebat om den kommede lukning af Søndre Skoles afdeling i Rødbyhavn. Ann-Yzette Hansens børn går på skolen, og her var hun også vikar indtil for fjorten dage siden.

- Jeg føler, at jeg holder mig inden for grænserne. Jeg mener, jeg kan etikken der hører til. Både som lærer, men også som mor, siger Ann-Yzette Hansen.

 

Det undrer hende, at hun ikke har fået en advarsel forud for mailen, men i følge Lolland Kommune kan de ikke give en advarsel - da hun har været tilkaldevikar og ikke ansat.

Ann-Yzette Hansen er meget skuffet over håndteringen, men kommunen lover at komme med en konkret begrundelse af, hvad de mener, Ann-Yzette Hansen har skrevet forkert på Facebook.

- Jeg har først set det brev i dag, så hun vil selvfølgelig få et svar på, hvad vi nærmere mener, det her handler om, siger Randi Faldt, der er HR-chef i Lolland Kommune.

03:00 Luk video

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App