Stort nederlag til Svebølle

Svebølle måtte se sig slået 1-6 af HIK.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var forventet, at bundholdet Svebølle ville få det svært mod HIK i 2. division Øst.

Svebølle har i sæsonen indtil videre kun optjent sig 10 point. Til sammenligning havde dagens modstandere 44.

Og det blev også gæsterne, der først kunne sætte et mål ind. Med 31. minutter spillet af kampen kunne HIK bringe sig foran 0-1. Og kun to minutter efter fulgte en bold samme rute. 0-2 til HIK.

Det lykkedes dog Svebølle at få indhentet lidt af det tabte, da Koba Kobolt ikke længe før pausen udlignede til 1-2.

Men efter pausen gik det først rigtig galt. I kampens 60., 79., 87., og 90. minut blev Svebølles målmand bombaderet af HIK-holdet. Slutresultatet blev 1-6, og Svebølle ligger stadig allernederst i tabellen.