Storsejr sender Nordvest FC på førstepladsen

Fire mål i første halveg mod Greve - og så var den kamp afgjort.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Nordvest FC ligner mere og mere et bud på en oprykker i fodboldens 2. division.

Hjemme på Holbæk Stadion blev det søndag til ualmindeligt overbevisende sejr på 6-1 over Greve efter 4-1 ved pausen.

Specielt i første halveg producerede Nordvest chancer på samlebånd og kunne sagtens have ført større end de 4-1.

Nordvest gik til kampen med fokus på at spille hurtigt langs jorden for at få åbnet det lidt tunge Greve-forsvar.

Det lykkedes godt hjulpet på vej af en heldig scoring allerede efter et minuts spil, hvor Toke Morsings skud rammer Lasse Qvist i hovedet og går i mål. Derfra var der klasseforskel på holdene.

Nordvest ligger nu alene på førstepladsen i 2. division - alligevel mener cheftræner Freddy Andersen, at hans hold har brug for mere fysik for at kunne begå sig i 1. division.

- Vi mangler stadig fysisk styrke i forhold til holdene i 1. division - til gengæld kan vi spillemæssigt sagtens måle os med dem, sagde Freddy Andersen efter kampen.