Et livsværk i ruiner

Foto: TV ØST

Det var den familieejede virksomhed Lystrup Grossisten, der brændte. Ejerne var ikke hjemme - men to familier tæt på den voldsomme brand blev evakueret.

- Det virkede, som om flammerne stod 10 meter op over bygning.

Naboen til virksomheden Claus Hansen, der i øvrigt også arbejder i firmaet, blev sammen med sin kæreste evakueret fra sit hus, der ligger tæt på Lystrup Grossisten. KL. halv to i nat stod der en brandmand inde i parrets soveværelse og råbte, at nu skulle de have tøj på og ud af døren.

OG det viste sig at være en alvorlig brand i det familieejede firma. Ejerne var ikke hjemme, men i følge virksomhedens bestyrelsesformand er ejerne chokerede over, at deres livsværk er lagt i ruiner af den altødelæggende brand.

Indsatsleder Carsten Andersen, Lolland Brandvæsen: - Hele butiksområdet og en del af lageret i den 1000 kvadratmeter store bygning er fuldstændig nedbrændt. Der er rigtig meget ødelagt - også den store lastbil, der stod tæt på bygningen.

Hverken politi eller brandvæsen har et bud på brandårsagen.

- Det er for tidligt at sige, hvor branden er opstået, siger indsatslederen.

I følge bestyrelsesformand i Lystrup Grossisten Viggo Ole Pannbacker vil ejerne, Heidi og Erik Lystrup, forsøge at genopbygge virksomheden.

I følge politiet ankommer brandtekniske eksperter formentlig i morgen for at undersøge brandstedet i håb om at finde frem til en brandårsag.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App