Lystfisker fundet druknet

Foto: TV ØST

Redningsfolk har fundet en druknet mand i Stege Nor. Det er formentlig den 42-årige fisker, der har været forsvundet siden i går.

Familien har ikke haft kontakt med fiskeren siden lørdag eftermiddag. Og Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi iværksatte natten til søndag iværksat en større eftersøgning efter den 42-årige mand fra Stege.

Manden sejlede lørdag ved middagstid ud i sin jolle syd for Stege på Møn for at fiske. Kort før klokken 18.00 kontaktede han familien via mobiltelefon og informerede dem om, at han snart ville sejle i land igen.

Men efter flere timer var han stadig ikke kommet hjem, og det fik familien til at slå alarm. Kort før midnat sendte Søværnets Operative Kommando en helikopter på vingerne, og et par timer senere fandt redningsarbejderne den 42-åriges jolle drive rundt i vandet.

Her til morgen fandt redningsfolk så en livløs mand i vandet ved Stege Nor.

-Og det er formentlig den 42-årige fisker. Familien har endnu ikke identificeret ham, men det tøj han har på svarer til beskrivelsen af den 42-årige, oplyser vagtchef John Andersen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

 

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App