Støttegruppe for enlig mor

Foto: TV ØST

En række borgere fra Svinninge har oprettet en støttegruppe for en enlig mor, der fik frataget flere sociale ydelser fra Holbæk Kommune.

33-årig Camilla Leth i Svinninge får nu sin egen støttegruppe. En række borgere fra Svinninge og omegn har taget initiativet til at hjælpe den enlige mor og hendes tre børn, fordi Holbæk Kommune har fjernet hendes kontanthjælp, børnetilskud og sociale ydelser. Det skriver P4 Sjælland.

Historien er bare én i en række sager, hvor Holbæk Kommunes kontrolgruppe, har fjernet den økonomiske støtte fra enlige mødre, der mistænkes for ikke at være alene med deres børn.

Men på grund af den nyoprettede støttegruppe kommer Camilla Leth og hendes tre børn på 4, 7 og 11 år ikke til at lide under kommunens beslutning det næste halve år. 

- Vi opretter en hjemmeside, hvor vi løbende kan holde folk orienteret, hvordan sagen udvikler sig. I Støttegruppen står vi samtidig som garanter for, at den støtte som folk vil give til Camilla kommer direkte til hende, siger Erling Frederiksen, der er en af initiativtagerne til støttegruppen.

Erling Frederiksen håber på med initiativet at kunne være med til at påvirke lovgivningen, så kommunerne ikke kan fjerne det økonomiske grundlag for kvinderne, mens kommunernes afgørelse er under ankebehandling.

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App