Det vi har sammen

Stegt rokkevinge med rødbede og basilikums creme

Stegt rokkevinge med rødbede og basilikums creme

 

26:28 Luk video

 

800 gr rokke vinge
8 rødbeder
1 theske hvidvins eddikke
1 theske sennep
1 potte basilikum
80 gr mandler
3 fed hvidløg
Saft af 1 lime
2 dl creme fraiche

Kog rødbeder møre i godt med vand.

Skær dem ud i klodser. Skær skrællen fra det resterende og blend resten med lidt hvidvins eddikke og sennep.

Blend en potte basilikum, mandler, lime saft og hvidløg groft i en food processor. Kom creme fraiche og blend til en lind masse.

Skær rokkevingen ud i passende størrelse og steg 4-5 min på hver side.

Anret de varme rødbeder på tallerkenen, med basilikumscreme rundt om. Lav små kugler af mosen og kom fisken op ad rødbede klodserne . Pynt med kørvel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App