800 gr. rødfisk i filet
150 gr. grønne linser
200 gr. kantareller
1 skalotteløg
6 spsk hvidvinseddike
100 gr smør
3 pasteuriserrede æggeblommer
1 kvist esdragon
olivenolie
salt og peber
Kog linserne i letsaltet vand i 35- 40 min, eller som anvist på posen. Vend dem i olie og finthakkede urter.
Skær fisken ud og giv den et snit i skindet.
Kanterellerne børstes og hives i mindre stykker. Skalotteløg hakkes fint. Løg og svampe steges af på en varm pande med olivenolie og krydres med salt og peber
Kog hvidvinseddikke kort op i en tykbundet gryde. Tag den af bluset og pisk æggeblommerne i til de er cremede og lyse. Smelt mør i en lille gryde og pisk kun den klare smør i æggemassen. Smag til med friskhakket esdragon, samt salt og peber.
Rødfisken steges i ca 5 min med skindsiden nedad
Anret linserne på tallerkenen med fisken ovenpå. Top op med kantereller og hæld saucen rundt om