Det vi har sammen

Stegt rødfisk med kantareller, linser og bearnaise

Stegt rødfisk med kantareller, grønne linser og sauce bearnaise

30:00 Luk video

800 gr. rødfisk i filet
150 gr. grønne linser
200 gr. kantareller
1 skalotteløg
6 spsk hvidvinseddike
100 gr smør
3 pasteuriserrede æggeblommer
1 kvist esdragon
olivenolie
salt og peber

Kog linserne i letsaltet vand i 35- 40 min, eller som anvist på posen. Vend dem i olie og finthakkede urter.

Skær fisken ud og giv den et snit i skindet.

Kanterellerne børstes og hives i mindre stykker. Skalotteløg hakkes fint. Løg og svampe steges af på en varm pande med olivenolie og krydres med salt og peber

Kog hvidvinseddikke kort op i en tykbundet gryde. Tag den af bluset og pisk æggeblommerne i til de er cremede og lyse. Smelt mør i en lille gryde  og pisk kun den klare smør i æggemassen. Smag til med friskhakket esdragon, samt salt og peber.

Rødfisken steges i ca 5 min med skindsiden nedad

Anret linserne på tallerkenen med fisken ovenpå. Top op med kantereller og hæld saucen rundt om

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App