Stegt rødfisk

Stegt rødfisk med sojastegte gulerødder

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I dag er vi på besøg på bøf-restauranten Det gyldne steakhouse. En tidligere taxa-chauffør fra København har med venners hjælp startet stedet i en baggård i Vordingborg. Og bagefter går Mads Gudiksen selv i køkkenet med med kokken David Jensin for at lave rødfisk

600 gr rødfisk

2 scalotteløg
500 gr gulerødder
1 dl soja
Olie
Salt og peber

100 gr spinat
1 bdt dild
1 bdt kørvel

Rens og skyl spinat bladende godt

Skræl scalotteløg  og gulerødder
Gulerødderne deles i grove stykker
Scalotteløgene snittes også groft

Rødfisken skæres ud  i mindre stykker og snittes med et x  i skindet

Steg den med skindsiden nedad i olivenolie. Pres gerne fisken godt ned i panden, så al skindet bliver sprødt  Når skindet er  godt sprødt krydres med salt og peber og dernæst  steges fisken videre i ovnen  i 5-6 minutter med skindsiden opad.

Kom derefter gulerødder og løg på panden, steg med salt og peber Når gulerødder og løg er møre, hældes soja over

Hak spinaten fint
Pluk dild og kørvel fra stilkene og bland det hele sammen

Kom gulerødder i bunden af tallerkenen, fisken ovenpå og pynt med salaten på toppen

Du kan hente opskriften her


Nyhedsoverblik