600 gr rødfisk
2 scalotteløg
500 gr gulerødder
1 dl soja
Olie
Salt og peber
100 gr spinat
1 bdt dild
1 bdt kørvel
Rens og skyl spinat bladende godt
Skræl scalotteløg og gulerødder
Gulerødderne deles i grove stykker
Scalotteløgene snittes også groft
Rødfisken skæres ud i mindre stykker og snittes med et x i skindet
Steg den med skindsiden nedad i olivenolie. Pres gerne fisken godt ned i panden, så al skindet bliver sprødt Når skindet er godt sprødt krydres med salt og peber og dernæst steges fisken videre i ovnen i 5-6 minutter med skindsiden opad.
Kom derefter gulerødder og løg på panden, steg med salt og peber Når gulerødder og løg er møre, hældes soja over
Hak spinaten fint
Pluk dild og kørvel fra stilkene og bland det hele sammen
Kom gulerødder i bunden af tallerkenen, fisken ovenpå og pynt med salaten på toppen
Du kan hente opskriften her