Det vi har sammen

Sportstøj ender i Sierra Leone

Foto: TV ØST

I Haslev er indehaveren af Sportigan imponeret over, hvor mange der har afleveret deres aflagte fodboldtøj og -støvler. Det skal snart sendes til Sierra Leone.

I to uger har Sportigan i Haslev og Køge hevet aflagte fodbolde, fodboldbluser og - støvler ind over disken.

En række Sportigan-butikker på Sjælland og i København bakker nemlig op om organisationen FANT's indsamling af fodboldgrej til børn og unge i det afrikanske land Sierra Leone.

- Det skal bruges til unge mennesker, der ikke har noget at spille fodbold i. De spiller I bare tæer i dag og har ingenting, fortæller Jens Erik Larsen, som er indehaver af Sportigan i Køge og Haslev.

Fodbold blandt de fattigste

Det er den tidligere fodboldspiller, Erik Rasmussen, der har stiftet FANT - Football For A New Tomorrow. organisationens formål er at skabe menneskelig forandring i et af verdens fattigste lande, Sierra Leone - blandt andet gennem fodbold.

Og opbakningen til de senste 14 dages indsamling af fodboldgrej har ifølge Jens Erik Larsen været stor i Haslev, Køge og omegn.

- Jeg synes jo, det er fantastisk, at der bl.a. er kommet tøj fra damefodbolden i Ringsted. At de gider transportere det til Haslev for at aflevere det, og at en idrætsefterskole og private gider gå ud i deres skabe. Jeg håber, det kan fortsætte, siger butiksindehaveren.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App