Smed point væk i de sidste sekunder

Foto: TV ØST

TMS Ringsted var tæt på at vinde endnu en topkamp denne weekend i Ringsted Hallen. Men mod GOG endte det med uafgjort, selv om hjemmeholdet var foran med to mål kort før tid.

De omkring 850 tilskuere i Ringsted Hallen fik drama for alle pengene. Med under to minutter igen var TMS Ringsted foran med 29-27 - havde bolden og kunne mere eller mindre afgøre kampen med et mål. Men så blev bolden taget ud af hænderne på Mikkel Sjøberg.

- Det er en klar dommerfejl i mine øje. Han tager bolden ud af hænderne på mig, og så må der være frikast, sagde Mikkel Sjøberg efter kampen.

En kendelse, som dommerne ikke ville kommentere, men selv udeholdets træner var enig.

På en hurtig kontra reducerede GOG. 29-28 til TMS Ringsted.

TMS Ringsted var dog fortsat foran og skulle bare få tiden til at gå. Men i kampens døende sekunder forsøgte Kim Johannessen et indspil til stregen. Det mislykkedes, og GOG scorede med få sekunder igen til 29-29.

- Jeg har sagt undskyld til holdet. Jeg skulle bare have forsøgt selv og fremtvunget et nyt 3-meter kast, sagde Kim Johannessen.

Et kæmpe antiklimaks for de mange tilskuere og en flok slukørede Ringsted-spillere måtte altså nøjes med uafgjort. 

- Jeg mener, at det er tyveri ved højlys dag fra de to dommere. Vi spillede ellers en god kamp, så det havde vi ikke fortjent, lød det fra cheftræner Jens Stuhr.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App