Slagelse storsejrede over Krim

Stærkt spillende Cecilie Leganger og Bojana Popovitj sikrede Slagelse et flot udgangspunkt i kvartfinalen mod Krim Ljubljana med sejr på 30-23.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Anja Andersen og kompagni fik søndag lidt af en drømmesejr, da Slagelse hjemme vandt 30-23 over Krim Ljubljana i den første kvartfinalekamp i Champions League.

Slagelses norske målmand Cecilie Leganger pillede pynten af sine forhenværende holdkammerater fra den slovenske klub med mange flotte redninger. I den anden ende viste Slagelses serber Bojana Popovitj rendyrket verdensklasse, og det var fortjent, at Slagelse-spillerne kunne række armene triumferende i vejret.

- Jeg er glad for, at vi fik en komfortabel sejr. Men vi havde store problemer med Ljudmila Bodnieva og Anja Freser. Chancen er stor for, at vi går videre, men vi skal derned og have to point. Det er det, vi går efter, sagde Mette Meldgaard efter kampen til DR Sporten.

Trænere røg i flæsket på hinanden
Første halvleg var først og fremmest præget af to trænere, der langt fra var tilfredse med spillet på banen. Frustrationerne lyste ud af Anja Andersen og hendes kollega. Og det endte lidt spøjst med et sammenstød mellem de to i første halvleg, hvor der blev uddelt et par gedigne skub, som førte til et gult kort til Slagelses temperamentsfulde træner.

Slagelse kunne glæde sig over at komme godt ud af de første 30 minutter med en føring på 15-12. Lidt bekymrende var det dog, at der reelt kun var keeperen Cecilie Leganger og serberen Bojana Popovitj, der holdt et højt niveau. Til gengæld var det så højt, at det var nok til at skabe et overtag mod Krim.

Tilbage efter korbåndsskade
Tendensen fortsatte i anden halvleg, hvor Slagelse fik en rigtig god start og på et tidspunkt var foran med syv mål. Men det kneb med at holde fast i den, og pludselig havde Krim Ljubljana reduceret til 18-22. Men så tog især Popovitj og Leganger fat igen. Slagelses norske målmand har selv spillet for Krim Ljubljana og hun var tydeligvis sat godt op til matchen.

Slagelse fik også set, at Carmen Lungu er tilbage efter hendes korsbåndsskade.

- Det var også godt at set, at Carmen Lungu spillede en god kamp i dag. Så liver der også taget noget af presset fra Popovitj. Jeg er glad for det på hendes og holdets vegne, sagde Mette Meldgaard.