Skubbet til fald på flere meter

Foto: TV ØST

En yngre mand kom alvorligt til skade, da han i nat blev skubbet ud over kanten på en fodgængertunnel. En 26-årig er fængslet i sagen, og politiet leder efter flere mulige gerningsmænd.

Det var ved tunnelen ud for Holbæk Station, at den 19-årige kom I klammeri med den 26-årige gerningsmand og muligvis flere andre. En kontrovers, der kulminerede i, at den 19-årige blev skubbet ud over kanten. Han blev straks indlagt på sygehuset hvor han fik behandling for en brækket arm og kvæstelser i ansigtet.

- Han kunne ligeså godt være blevet slået ihjel fire meter, hvis man lander på hovedet. Det kan hovedet ikke holde til, derfor er det en alvorlig sag, fortæller Jan Lauritzen, der er kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Gerningsmanden havde ifølge politiet overført sig aggressivt ved flere andre episoder i løbet af natten. Men hvad der præcist førte op til slagsmålet med den 19-årige er stadig ikke fuldstændig klart.

- Vi ved ikke så meget om situationen, andet end at der har været slagsmål på den ene eller facon og den forurettede under ud over rækværket med kvæstelser. Det er det, vi nu prøver at arbejde videre ud fra.

03:00 Luk video

Den 26-årige gerningsmand er sigtet for grov vold og sidder indtil videre varetægtsfængslet i fire uger.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App